Aile Bakanlığı'nda devir teslim töreni yapıldı.


Pazartesi, 16 Temmuz 2018 00:00
a-A+

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Dr. Fatma Betül Sayan Kaya görevini Çalışma, Sosyal Hizmetler ve Aile Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk'a devretti. 

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı binasında gerçekleşen devir teslim töreninde konuşan Bakan Kaya, Bakan Selçuk'un sosyal politikalar alanına yeni bir soluk getireceğini vurgulayarak,

"Eminim bayrağı daha yukarılara taşıyacak. Türkiye'nin kadınları, çocukları, yaşlıları, engellileri kısaca tüm topluma dokunan, bizim sessiz zaferimiz dediğimiz sosyal politikalar alanına değerli Bakan arkadaşımın yeni bir soluk getireceğini ümit ediyorum. Ona üstün muvaffakiyetler diliyorum." açıklamasını yaptı.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’nda düzenlenen devir teslim töreninde konuşan Bakan Selçuk ise Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin, Türkiye'yi muasır medeniyetler seviyesine çıkaracak büyük bir adım olduğunu belirtti.

Bakanlıklarda düzenlenen devir teslim törenlerine, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu, AK Parti Genel Başkan Yardımcıları, AK Parti Kadın Kolları Başkanı, Ak Parti Milletvekilleri, kurumların genel müdürleri, sendika temsilcileri ve sivil toplum kuruluşları ile bakanlıkların çalışanları katıldı.