Genel Başkan Yardımcısı Kaya “Gençlerimizin özgürce yaşayacakları bir ülke inşa etmek için çalışıyoruz”


Pazartesi, 5 Kasım 2018 00:00
a-A+

Genel Başkan Yardımcısı Kaya “Gençlerimizin özgürce yaşayacakları bir ülke inşa etmek için çalışıyoruz”

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sosyal Politikalar Başkanı Dr. Fatma Betül Sayan Kaya, İstanbul’da bir dizi programa katıldı.

“Türkiye Gençlik Zirvesi”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle düzenlenen Türkiye Gençlik Zirvesi'ne katılan Kaya Gençlerimizin, kardeşlik içinde, ideallerini özgürce yaşayacakları bir ülke inşa etmek için çalışıyoruz. dedi. Onlara fırsat ve alan verdikçe, gençlerin Türkiye’yi gururlandırmaya devam edeceğine inancının tam olduğuna değinen Kaya “bizim umudumuz gençliğimiz, 2023, 2053, 2071 hedeflerine ancak onların ak bir düşünce ve çalışması ulaşabileceğimizi biliyoruz. 16 yıldır olduğu gibi AK Parti olarak gençlerimizin her daim yanlarındayız.”

“Ekranla Değil, Akranla büyüsün çocuklar”

Esenler Belediyesi tarafından, çocuklar ve gençlerin sosyalleşip güzel vakit geçirmesi için tasarladığı SOHBETBÜS'e misafir olan Kaya, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı yaptığı dönemde tüm Türkiye’de “Ekranla değil, akranla büyüsün çocuklar” hedefiyle bir çalışma yaptık. Bu çalışma ile akranı ile iletişimi kesip sosyalleşmenin güzelliklerinden uzak kalan çocuklarımız, gençlerimizin kültürümüzde bulunan karşılıklı iletişimi tekrar kurmalarını hedeflemiştik. 81 ilimizde gerçekleştirilen çalışmalar çok güzel sonuçlar ortaya koymuştu. Bugün Esenler Belediyemiz tarafından gerçekleştirilen SOHBETBÜS’te gençlerimizin akranları ile bir arada olmalarını sağlayacak çok güzel bir çalışma. Esenler Belediyemize ve destek veren herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

“Sinop Tanıtım Günleri”

Daha sonra Yenikapı Etkinlik Alanı’nda düzenlenen Sinop Tanıtım Günleri’ne katılan Genel Başkan Yardımcısı Kaya, Türkiye’nin her ili, bölgesi cennetten bir köşe. Dünya’nın çok az ülkesinde bu denli doğan ve kültürel güzellikler bir arada bulunuyor. Bugün burada Karadenizli hemşehrilerimizin misafiri olmaktan çok mutluyum. Sinop'u tüm renk ve lezzetleriyle İstanbul'a taşıyan, etkinliğe emek veren herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

“Gülseren Özdemir Özel Eğitim Uygulama Okulu”

Son olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle Gülseren Özdemir Özel Eğitim Uygulama Okulu açılışına katılan Genel Başkan Yardımcısı Kaya, “2002'den bu yana sosyal politikalarda başardığımız köklü değişimin ürünü olan okulun, engelli çocuklarımıza ve ailelerine hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

Haber Fotoğrafları