Başkan Kaya: Milletimizin Hizmetkârı Olarak Yolumuza Aynı Ruhla Devam Edeceğiz


Pazartesi, 21 Ocak 2019 00:00
a-A+

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul milletvekili Dr. Fatma Betül Sayan Kaya, İstanbul'daki ilçe ziyaretlerine Gaziosmanpaşa ve Kadıköy’de devam etti.

Kadıköy İmam Hatip Okulları Mezunlar Derneği Kariyer Günleri'ne katılan Başkan Kaya, “İnşallah kızlarımız kendileri ve ülkeleri için harika işler yapacaklar” sözleriyle kız çocuklarına olan inancını bir kez daha dile getirdi.

Kaya, Kadıköy’de bir ortaokulda öğrencilerin karne sevincine de ortak oldu. Kaya, “Gördüğüm kadarıyla karneler çok ama çok iyiydi, yüzler de gülüyordu tabii. Çocuklarımızın yüzü hayat boyu gülsün inşallah” temennisinde bulundu.

Kadıköy’deki temaslarının ardından AK Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanlığı'nın düzenlediği vefa gecesine katılan Başkan Kaya, burada adeta bir aile havasını tekrar hissettiğini dile getirdi. "Milletimizin hizmetkârı olarak geldik bu güzel günlere ve yolumuza aynı ruhla devam edeceğiz" diyen Kaya, 31 Mart seçimlerine teşkilatlar olarak hazır oldukları mesajını bir kez daha verdi.

Burada İlçe Başkanlığı Kadın Kolları Sandık Yönetim Kurulları İstişare Toplantısına katılan Kaya, "Milletimizin emanetine, ülkemizin geleceğine sahip çıkacak böyle güçlü kadınlarımız olduğu için çok şanslıyız" dedi. Kaya'nın bir sonraki durağı Gaziosmanpaşa Meydanındaki Kızılay kan bağışı noktası oldu ve burada kan bağışının önemini vurgulayan mesajlar verdi.

Başkan Kaya, tüm ziyaretlerinde olduğu gibi 15 Temmuz Şehitlerini de unutmadı ve o hain gecede vatanı uğruna şehit olan Servet Asmaz'ın evini ziyaret etti. Eşi ve çocukları ile sohbet eden Kaya, buradan yeni doğan bebeklerini tebrik etmek üzere Gaziosmanpaşa'daki Eryiğit ailesinin evine geçti.

Başkan Kaya Gaziosmanpaşa Sanat Akademisine de gitti. Bu akademinin AK Parti'nin "sosyal belediyecilik" anlayışına harika bir örnek olduğunu söyleyen Kaya, "Çocuklarımız, sanatla erken yaşta tanışıyor, sosyalleşip yeteneklerini keşfediyor. Yeni dönem kayıtlarını sakın kaçırmayın" çağrısında bulundu.

Eski Kırklareli İl Başkanı Hüsmen Terkin ve AK Parti Gaziosmanpaşa teşkilatı kurucularından ve önceki dönem İl Genel Meclis Üyesi Remzi Şanlı’yı da ziyaret eden Kaya, Gaziosmanpaşa Kazım Karabekir Mahalle Lokalinde 3 Kademe mahalle teşkilatı ile bir araya geldi. Kaya, teşkilatlardaki inancı görmenin kendilerini daha da umutlandırdığını ifade etti.

Kaya'nın Gaziosmanpaşa ziyareti, Barbaros Hayrettin Paşa Mahallesindeki teşkilat yemeği ile son buldu.

 

 

Haber Fotoğrafları