Kaya: Gençlerimiz İçin Çalışmaya Devam


Salı, 11 Haziran 2019 00:00
a-A+

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Dr. Fatma Betül Sayan Kaya, seçim çalışmalarına hızla devam ediyor.

İstanbul seçimlerinin tamamlanmasına az bir süre kala, Başkan Kaya da çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. İstanbullularla buluşarak, Binali Yıldırım Başkan için desteklerini isteyen Kaya, Gaziosmanpaşa Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi gören hastalara ve yakınlarına geçmiş olsun dileklerini iletti.

Kaya ve ekibinin bir sonraki adresi Gaziosmanpaşa'da faaliyet gösteren bir tekstil atölyesi oldu. Burada 23 Haziran sürecinin bir değerlendirmesini yapan Kaya, “Binali Yıldırım Başkanımızın toplumun her kesimine dokunan projeleriyle daha güzel günler göreceğiz” dedi.

Daha sonra Caferpaşa Medresesi'nde gençlerle buluşan Kaya, Eyüpsultan Sütçüoğulları Muhallebicisi'nde de yine gençlerle bir araya gelerek onların isteklerini dinledi. “Anlattıkça, konuştukça, paylaştıkça her şey daha güzel, daha da güzel olacak” diyen Kaya, günün sonunda Sütçüoğulları ailesine misafir oldu.

Haber Fotoğrafları