Seçim Çalışmalarında Sona Yaklaşıldı


Cuma, 29 Mart 2019 00:00
a-A+

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Dr. Fatma Betül Sayan Kaya ile Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak esnaf ziyareti yaptı.

Ekip, İstanbul Kapalıçarşı esnafı ile bir araya geldi. Burada esnaflarla sohbet edildi vatandaşların istekleri dinlendi. Başkan Kaya, “Türkiye'yi her alanda güçlendirmek için insanlarımızın desteğine ihtiyacımız var. İnşallah 31 Mart'tan sonra da hız kesmeden devam edeceğiz” dedi.

Başkan Kaya ve ekibi daha sonra Şile Belediyesini ziyaret etti. Kaya, “Can Tabakoğlu başkanımızın yaptığı güzel işler ve hizmetler, İlhan Ocaklı başkanımızla devam edecek inşallah. Şile'de desteklerini istediğimiz insanlarımız, belediye hizmetlerinin kalitesinin ve özellikle sosyal belediyecilik çalışmalarının hakkını teslim ediyorlar. İlgi ve nezaketleri için yürekten teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Kaya daha sonra Şile Devlet Hastanesi'ni ziyaret etti. “İnsanımız her şeyin en iyisine, en güzeline layık” diyen Kaya, seçimlerin ardından da yapılacak yatırımların hız kesmeden devam edeceğini vurguladı. Kaya Şile ziyaretini AK Parti Şile İlçe Kadın Kolları Başkanı Zeynep Küçük’ü ziyaret ederek noktaladı. 

Haber Fotoğrafları