AK Parti Sosyal Politikalar Başkanı Sayan: Türkiye Yüzyılı’nda Aynı İnanç ve Gayretle Çok Çalışacağız


Perşembe, 12 Ekim 2023 00:00
a-A+

AK Parti Sosyal Politikalar Başkanı Dr. Fatma Betül Sayan Kaya, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş'ı AK Parti Genel Merkez'inde ağırladı.

Sosyal politikalar alanında yapılan çalışmaların hız kesmeden devam ettiğini belirten Sayan, "Sosyal politikalarımızla ailelerimiz, kadın ve çocuklarımız için Türkiye Yüzyılı’nda da aynı inanç ve gayretle çok çalışacağız." dedi.

Sayan daha sonra AK Parti Genel Merkezi'nde 66. Hükümet Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi ve Kahramanmaraş Milletvekilleri Tuba Köksal, Ömer Oruç Bilal Debgici, Mevlüt Kurt ve Mehmet Şahin ile bir araya geldi.

Vahit Kirişçi ve beraberindeki milletvekillerine ziyaretleri için teşekkür eden Sosyal Politikalar Başkanı Sayan, "Kahramanmaraş'ımızı ve depremden etkilenen bütün şehirlerimizi selamlıyorum. Yaralarımızı hep birlikte sardık, saracağız." açıklamasında bulundu.

Gerçekleşen ziyaretin ardından, AK Parti Grup Başkan Vekili Abdülhamit Gül, Seçim İşleri Başkanı Ali İhsan Yavuz ve Seçim İşleri Başkan Yardımcısı Muhammed Fatih Toprak da Sayan'ı AK Parti Genel Merkezi'nde ziyaret etti.

Sayan, "Ülkemize hizmet yolunda birliğimiz ve dirliğimiz daim olsun." ifadesini kullandı.