AK Parti Sosyal Politikalar Başkanı Sayan: Gelecek Nesillerimizin Bilinçli ve Donanımlı Bireyler Olarak Yetişmesi İçin Tüm Varlığımızla Çalışıyoruz


Cuma, 6 Eylül 2024 00:00
a-A+

AK Parti Sosyal Politikalar Başkanı Dr. Fatma Betül Sayan Kaya, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla İstanbul’da düzenlenen 2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı Açılışı ve Uluslararası Eğitimde Teknoloji AR-GE ve Kalite Zirvesi’ne katıldı.

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 2024-2025 eğitim öğretim yılının ilk ders konusunun “Çanakkale’den Gazze’ye Vatan Savunması” olarak belirlenmesini memnuniyetle karşılayan Sayan, “Bu karar, genç nesillerimizin tarih bilinciyle yetişmesi adına son derece isabetli ve tebriğşayan bir adım,” dedi.

Sayan, geleceğin inşasında eğitimin kritik rolüne dikkat çekerek, “Gelecek nesillerimizin bilinçli ve donanımlı bireyler olarak yetişmesi için tüm varlığımızla çalışıyoruz, çalışacağız,” ifadelerini kullandı.

2024-2025 eğitim öğretim yılının öğrencilere, öğretmenlere ve velilere hayırlı olmasını dileyen Sayan, zirvenin de eğitimde kaliteyi artırmaya yönelik önemli katkılar sunacağını vurguladı.