AK Parti Sosyal Politikalar Başkanı Sayan Giresun'da


Cumartesi, 3 Ağustos 2024 00:00
a-A+

AK Parti Sosyal Politikalar Başkanı Dr. Fatma Betül Sayan Kaya, Giresun'da çeşitli ziyaretler gerçekleştirdi.

İl Danışma Toplantısı için Giresun’a gelen Sayan, toplantının verimli geçmesi temennisiyle Giresun halkına "Hoş bulduk" diyerek selamlarını iletti.

Giresun İl Danışma Meclisi Toplantısı’nı büyük bir coşku ve verimlilik içinde gerçekleştirdiklerini belirten Sayan, "AK Parti, insanı merkeze koyan politikalarıyla milletimizin gönlünde yer eden büyük bir harekettir," dedi.

Çocuk Evleri’nde kalan çocukları ziyaret eden Sayan, "Türkiye’de hiçbir çocuk yalnız ve kimsesiz değildir. Sevgiyle, merhametle devlet ve millet el ele anlayışıyla çocuklarımızı asla yalnız bırakmıyoruz," ifadelerini kullandı. Ardından huzurevine giderek yaşlılarla bir araya gelen Sayan, "Çınarlarımızın ellerini öptük, dualarını aldık. Onları hep hatırlayalım, ziyaret edelim, gönüllerini sevindirelim," diyerek

Giresun esnafıyla bir araya gelen Sayan, hoş sohbetleri için esnafa teşekkür ederek hayırlı kazançlar diledi. "Giresun’un insanları her yönüyle çok içten, çok sıcak," diye ekledi.

Sayan, Kuzey Irak’ta terör örgütüyle çıkan çatışmada şehit düşen Necmettin Atik’in ailesini ve Şırnak Cizre’de şehit olan Osman Bay’ın annesi de ziyaret etti. "Şehit ailelerimizi ve yakınlarını asla unutmuyoruz," diyerek, şehitlere Allah’tan rahmet diledi.

Fındık bahçelerini de ziyaret etmeyi unutmayan Sosyal Politikalar Başkanı Sayan, fındık toplama sürecine katılarak, "Dalından fındık toplamak, Giresun her şeyiyle çok güzel. Tüm fındık üreticilerimize hayırlı ve bereketli bir hasat diliyorum," dedi.

Son olarak, Giresun’da düzenlenen Filistin destek gösterisine katılan Sayan, "Filistin, hak ile bâtılın, savaş ile barışın net bir şekilde ayrıldığı büyük bir bağımsızlık mücadelesinin adıdır. Tarih bizi bağımsız, özgür, ak olanın ve hakkın yanına yazacak. Bütün varlığımızla Filistin direnişinin ve dünyanın bütün mazlumlarının yanındayız," ifadeleriyle konuşmasını noktaladı.


Haber Fotoğrafları