Başkan Kaya Nevşehir’de


Cuma, 8 Şubat 2019 00:00
a-A+

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul milletvekili Dr. Fatma Betül Sayan Kaya, yerel seçim çalışmaları kapsamında Nevşehir’e gitti.

Seçim çalışmalarını yerinde incelemek üzere Nevşehir’e giden Başkan Kaya, Milletvekili Mustafa Açıkgöz, İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, Belediye Başkan Adayları ve teşkilat mensupları ile buluştu. Beraberindeki ekiple Atatürk Bulvarı'nda esnaf ziyareti yapan Kaya, Belediye Başkan Adayı Rasim Arı için destek istedi.

1999'da Şırnak’ta teröristlerle girdiği çatışmada şehit düşen Kahraman Mehmetçiğimiz Serkan Tosun'un ailesini ziyaret etmeyi de ihmal etmeyen Kaya, “Allah, tüm şehitlerimizden razı olsun. Aileleri, sevdikleri bize emanet” sözleriyle şehit ailelerine verdiği önemi dile getirdi.

Başkan Kaya’nın daha sonraki durağı KADEM, Nevşehir Temsilciliği oldu. KADEM’i “Kadınlarımızın özellikle sosyal ve ekonomik hayattaki en büyük destekçilerinden” şeklinde tanımlayan Kaya, buradan Birlik Vakfı’na geçti. Kaya, “Özellikle gençlerimizin eğitimi, manevi değerleri kuşanması, milletimizin birlik ve huzur içinde kalkınma ve gelişmesi için çalışan vakfımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Başkan Kaya, Nevşehir'de Aydoğdu ailesinin evine misafir oldu. Samimi ev sahipliğinden dolayı teşekkür eden Kaya, Ürgüp’e geçti. Burada seçim irtibat bürosundaki partililerle buluşan Kaya, “Ürgüp'te heyecan var, coşku var, hedefe kilitlenmiş bir teşkilat var” sözleriyle ilçe halkına olan inancını dile geçirdi.

Nevşehirli Şehit Uzman Çavuş Şahin Kaya'nın ailesini de ziyaret eden Kaya, “Değerli eşini, dünya güzeli yavrusu Afra'yı, ailesini asla yalnız bırakmadık, bırakmayacağız” dedi.

Başkan Kaya’nın seçim duraklarından biri de Gülşehir Seçim İrtibat Bürosu oldu. Kaya, “Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın Nevşehir'deki temsilcileri onlar, büyük sevdaları için, Türkiye için çalışıyorlar” dedi.

Kaya, geçtiğimiz Aralık ayında babası vefat eden AK Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe'ye de taziye ziyaretinde bulundu.

"Her Şey Gençlik İçin" sloganıyla çalışan Türkiye Gençlik Vakfı Nevşehir İl Temsilciliğine da giden Kaya, Nevşehir İl Teşkilat Mensuplarını tebrik ederek, “Gönülden çalışan, fedakâr bir teşkilatımız var. İnşallah onların emekleriyle Gönül Belediyeciliği kazanacak, Nevşehir kazanacak” ifadelerini kullandı. 

Haber Fotoğrafları