"Bizim Yolumuz Gönül Yolu"


Pazartesi, 18 Mart 2019 00:00
a-A+

Seçim çalışmaları kapsamında İstanbul'un Eyüpsultan İlçesi'ne giden Genel Başkan Yardımcısı Kaya, Belediye Başkan Adayı Deniz Köken ile bir araya geldi. Yeşilpınar Mahallesi'nde esnaf ve vatandaşlarla selamlaşan Kaya, "Bizim yolumuz gönül yolu, milletimizle birlikte yürüyeceğiz" dedi. Buradaki esnaflardan biri de KOSGEB desteği alan restoran işletmecisi oldu. Kaya, "Devletimiz, kadınlarımızın yanında olmaya devam ettikçe, bu güzel başarı hikâyelerinin sayısı da artacak" mesajı verdi.

Kaya ve beraberindekiler daha sonra İSMEK Alibeyköy Hayat Boyu Öğrenme Merkezi'ne gitti. Buradan sonraki adresleri ise Eyüp Belediyesi Akşemsettin Bilgi Evi oldu. Başkan Kaya burada etüd, sanat atölyelerini gezdi ve gördüklerini tam bir sosyal belediyecilik örneği olarak nitelendirdi. Kaya, daha sonra AK Parti İstanbul Teşkilat ve SKM Başkanı Salih Çağdaş'ı ziyaret ederek seçim çalışmalarını değerlendirdi.

Başkan Kaya Eyüpsultan'da, Giresunlularla da buluştu ve 31 Mart seçimleri için destek istedi. Kaya, "Kardeşlerimizin mesajı net: Birlik, beraberlik ve sağlam bir irade ile vatanımıza, bayrağımıza, bekamıza sahip çıkacağız" dedi. Kaya ve ekibi ev ziyaretleri kapsamında Yeşilpınar Mahallesi'nde yaşayan Ruhugül Toprak ve komşularına da misafir oldu.

Başkan Kaya Emine Erdoğan'ın teşrifleriyle düzenlenen programda mahalle başkanlarıyla buluştu. Kaya, "AK Parti'nin ruhunu, azmini, samimiyetini kuşanmış kadınlarımız, 31 Mart'ta bizi yeni bir zafere taşıyacak inşallah" temennisinde bulundu.



Haber Fotoğrafları