Genel Başkan Yardımcısı Eyüpsultan'da


Perşembe, 14 Mart 2019 00:00
a-A+

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul milletvekili Dr. Fatma Betül Sayan Kaya, Eyüpsultan sakinleri ile bir araya geldi.

31 Mart seçimlerine hız kesmeden devam eden Kaya’nın ilçedeki ilk işi teşkilat mensupları ile buluşmak oldu. Eyüpsultan Belediye Başkan Adayı Deniz Köken ve ilçe başkanı Adem Koçyiğit ile bir araya gelen Başkan Kaya, AK Parti'ye desteklerini açıklayan Alevi Dedeleri ile de görüştü. Kaya, “Kardeşlik içinde ülkemizi büyütmeye devam edeceğiz” dedi.

İlçe halkı ve esnafla sıcak sohbetler eden Kaya, takıdan yemeğe çeşitli farklı eğitim ve kursların verildiği İSMEK Hayat Boyu Tasarım Merkezi’ne gitti. “Hayatı, insanımızı geliştiren “Sosyal Belediyecilik” anlayışımızla, Eyüpsultan'da harika işlere imza atmaya devam edeceğiz” diyen Kaya, İSMEK Yeşilpınar Hayat Boyu Öğrenme Merkezi'ni de ziyaret etti. Sayan, “Kadınlarımız, kendilerine kimin değer verdiğinin, kendilerinin ve memleketlerinin nasıl ayakta durduğunun farkındalar” dedi.

Kaya’nın buradan sonraki adresi ülkemizde misafir olan Suriyeli çocukların akranlarıyla kaynaşması için çalışan Farkındayız Yaşam Merkezi oldu. Kaya, kendisine verilen el emeği hediyeler için de teşekkür etti.

Başkan Kaya, daha sonra Yeşilpınar Gençlik Merkezinde gençlerle bir araya geldi. Ev ziyaretlerini de ihmal etmeyen Kaya, Giresun Şebinkarahisarlı Yılmaz ile Ağrı Doğubayazıtlı Tilaver ailesinin konuğu oldu ve 31 Mart seçimleri için destek istedi.

Yeşilpınar Mahallesi'nde, tekstil atölyesinde çalışanlarla görüşen Kaya, Üsküp Brezalılar Derneği'nde, Evlad-ı Fatihan ile buluştu. Kaya, “Ezanın, vatanın, bayrağın kıymetini çok iyi bilen kardeşlerimiz, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı asla yalnız bırakmayacaklar” dedi.

Kaya Eyüpsultan ziyaretini bir klasik haline gelen doğum günü kutlaması ile noktaladı.

Haber Fotoğrafları