"Kadınlarımız Büyük ve Güçlü Türkiye İçin Üretiyor"


Pazartesi, 11 Mart 2019 00:00
a-A+

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul milletvekili Dr. Fatma Betül Sayan Kaya, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında kadınlarla bir araya geldi.

Başkan Kaya ilk olarak Emine Erdoğan'ın teşrifleriyle düzenlenen Türkiye Girişimci Kadın Buluşması'na katıldı. Kaya, "Kadınlarımız, özgüven, yetenek ve cesaretleriyle, Büyük ve Güçlü Türkiye için üretmeye devam ediyorlar" dedi.

Başkan Kaya daha sonra Sancaktepe'de kadınlarla birlikte yürüyüş yaptı. Kaya'ya İstanbul milletvekilleri Serkan Bayram, Ravza Kavakçı, AK Parti İstanbul İl Başkanı Rabia İlhan, Sancaktepe Belediye Başkan Adayı Şeyma Döğücü de eşlik etti. Sevgi yürüyüşünün ardından, KAS-DER Sancaktepe Şubesi ile fidan dağıtıldı.

Başkan Kaya'nın bir sonraki adresi Nevmekan Bağlarbaşı oldu. Gençlerle "Siyasette Kadın"ı konusunu konuşan Kaya, "Yaşadığım zorlukları, güzellikleri, tecrübeleri paylaştığım kardeşlerim, ülkemiz için büyük işler yapacaklar inşallah. Desteğimiz, sevgimiz, dualarımız onlarla" şeklinde konuştu.

Kaya, bir sonraki gün gittiği Arnavutköy'de de kadınlarla bir araya geldi. Kaya, "Sevgiyi, güveni, aydınlık yarınlarımızı inşa eden kadınlarımızla buluştuk. Hep birlikte Arnavutköy'ü, Istanbul'u, hayatı güzelleştirmeye devam edeceğiz" sözleriyle 31 Mart'a dair başaracaklarına olan inancını dile getirdi.

Haber Fotoğrafları