Genel Başkan Yardımcısı Kaya Avcılar’da


Perşembe, 7 Mart 2019 00:00
a-A+

Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul milletvekili Dr. Fatma Betül Sayan Kaya, seçim çalışmaları kapsamında İstanbul Avcılar’a gitti.

Seçim çalışmalarına ara vermeden devam eden Genel Başkan Yardımcısı Kaya ve beraberindekilerin ilk durağı Avcılar Seçim Koordinasyon Merkezi oldu. Kaya, “Avcılar'ı, İbrahim Ulusoy başkanımızla, hizmet belediyeciliği ile buluşturma vakti geldi. Çöp, çukur, çamur zihniyeti sona erecek inşallah, Avcılar hizmetlerin en güzeline kavuşacak” dedi.

Avcılar Gümüşpala Mahallesi esnafını da ziyaret eden ve daha sonra ilçedeki Okul Aile Birliği yöneticileriyle bir araya gelen Kaya, “Çocuklarımızın geleceğini hiçbir şeyle kıyaslayamayız. Eğitime vereceğimiz önem ve büyük destek, yerel yönetimlerimizin de önceliklerinden biri olacak” açıklamalarında bulundu.

Yeşilkent Mahallesi Seçim İrtibat Bürosu’nda teşkilat mensupları ile buluşan Başkan Kaya, ilçenin makus talihini değiştirmek için emek vereceklerini vurguladı. Kaya, mahallede okul çıkışında rastladığı çocuklarla ve aileleriyle de sohbet etti, destek istedi.

Başkan Kaya daha sonra Sultanbeyli Belediye Meclis Üyeleri ve Proje Tanıtım Toplantısı’na katıldı. Kaya, “İnanıyorum ki; Belediye Başkanımız Hüseyin Keskin gelecek. Daha büyük ve güzel projelerle Sultanbeyli'yi yeni ufuklara taşıyacak” sözleriyle kararlılıklarını ifade etti.

Kaya Sultanbeyli’de 15 Temmuz Gazisi Kemal Karavuş'u ziyaret etmeyi de ihmal etmedi.

Haber Fotoğrafları