Genel Başkan Yardımcısı Fatih'te


Pazartesi, 18 Mart 2019 00:00
a-A+

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul milletvekili Dr. Fatma Betül Sayan Kaya, Fatih İlçesi'ndeydi.

Seçim çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kaya ve ekibi Fatih İlçesi'ne gitti. İlk olarak Fatih Belediye Başkanlığını ziyaret eden ekip Başkan Hasan Suver ile bir araya geldi. Başkan Kaya, "Fatih İlçe Seçim Koordinasyon Merkezimiz hareketli, teşkilat mensuplarımız 31 Mart'ta yeni bir zafer için tüm güçleriyle çalışmaya devam ediyorlar"dedi.

Nişanca Mahallesi'nde pazar esnafı ile buluşan Kaya, "Fatih'in bereketi olan esnafımıza ve bizi sevgiyle bağrına basan hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Fatih, Gönül Belediyeciliği ile hak ettiği hizmeti almaya devam edecek" dedi.

Başkan Kaya ve ekibine Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum da katıldı. Kapalıçarşı esnafını ziyaret eden Kaya ve beraberindekiler, "31 Mart; dünyada adeta bir yıldız gibi parlayan, misafir ettiği turist sayısı hızla artan Türkiye'nin daha da güçlenmesi için çok önemli bir dönemeç" şeklinde konuştu. Ekip daha sonra restorasyonu tamamlanan Tarihi Kapalıçarşı'nın çatısında incelemelerde bulundu.

Başkan Kaya ekibi ev ziyaretlerini de ihmal etmedi. Ziyaret kapsamında Batman Sasonlu Miro Ergün'e, 15 Temmuz'da Saraçhane'de şehit düşen Erkan Pala’nın ailesine ve Batman Sasonlu Hafize Cengiz'e gidildi.

Kaya 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla da mezun olduğu İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa’yı ziyaret etti. Rektör Prof. Dr. Nuri Aydın'dan okulla ilgili bilgi alan Kaya, İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bahaüddin Çolakoğlu ve Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Gülsüm Ak ile de bir araya geldi. 

Haber Fotoğrafları