Genel Başkan Yardımcısı Kaya Kâğıthane’de


Pazartesi, 17 Haziran 2019 00:00
a-A+

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Dr. Fatma Betül Sayan Kaya, Kâğıthane’de halkla buluştu.

Kaya’nın ilk durağı Seçim Koordinasyon Merkezi oldu ve burada çalışanlardan bilgi aldı. 23 Haziran'a kadar hız kesmeden çalışmaya devam edeceklerini dile getiren Kaya, “Ensar Vakfı Kâğıthane Gençlik Yaşam ve Spor Merkezi'nin açılışını gerçekleştirdik, çocuklarımızla kucaklaştık. Tatilde eğlenmek ve öğrenmek için harika bir yer olmuş, hayırlı olsun” temennisinde bulundu.

Daha sonra Talatpaşa Mahallesi'nde kadınlarla bir araya gelen Kaya, Binali Yıldırım’ın projelerinin ilgiyle takip edilmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Mahallelere kreş, ev kadınlarına üretim desteği ve daha birçok hizmete 23 Haziran’dan sonra hız kazandırılacağına dikkat çeken Kaya, “Kâğıthane Aslangazi Caddesi'nde esnaf ve vatandaşlarımızla sohbet ettik, Binali Yıldırım Başkanımız için destek istedik. İstanbul'u yepyeni projelerle, güzelliklerle tanıştıracağız” dedi. İlçede ev oturmasına da katılan Kaya ve ekibi daha sonra Aslangazi Caddesi'ndeki esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Kaya, daha sonra annesiyle birlikte Ağrı-Der’in düzenlediği programa katıldı. Başkan Kaya, “İstanbul'a, Türkiye'ye değer katan hemşehrilerime teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Haber Fotoğrafları