Genel Başkan Yardımcısı Kaya Üsküdar’da


Çarşamba, 20 Şubat 2019 00:00
a-A+

Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul milletvekili Dr. Fatma Betül Sayan Kaya, Üsküdar’daydı.

Başkan Kaya’nın ilk durağı Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez ile birlikte gittikleri Nakkaştepe Millet Bahçesi oldu. Yaptığı çalışmalardan dolayı Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen’i tebrik eden Kaya, “Nakkaştepe Millet Bahçesinde vatandaşlarımızla buluştuk. Dünyanın en güzel manzarası ve yeşil bir arada. Sosyal Belediyeciliğin bu harika örneğine emeği geçenleri kutluyorum” ifadelerini kullandı.

Başkan Kaya’nın bir diğer adresi Üsküdar Kitap Fuarı oldu. Üsküdar’ın bütün kitaplar ve kitapseverler için doğru bir adres olduğuna dikkat çeken Kaya, “Üsküdar Kitap Fuarı, 200 bin kişi tarafından ziyaret edildi ve hayata büyük renk kattı. Kültür ve sanat için doğru adres, AK Parti Belediyeleri” sözleriyle kültür ve sanata verdikleri öneme dikkat çekti.

Millet Kıraathanelerinin ilk ve en güzel örneklerinden biri olan Nevmekan Bağlarbaşı’nı da ziyaret eden Kaya, “Gençlerimizin söylediğine göre alışkanlık yapıyor; ortam, imkanlar düşünüldüğünde normal tabii. Üsküdar, Sosyal Belediyeciliği çok sevdi ve vazgeçmeyecek inşallah” dedi.

Başkan Kaya, İstanbul ziyaretleri kapsamında doğup büyüdüğü ilçe olan Fatih’e de gitti. AK Parti Fatih İlçe Başkanlığı Yaşlılar Komisyonunun düzenlediği programa katılan Kaya, “Kıymetli büyüklerimizle buluştuk. Hep ulu çınarlarımızın gönlünü hoş etmek için çalıştık, inşallah bundan sonra da onların dualarını almaya devam edeceğiz” şeklinde duygularını dile getirdi. 

Haber Fotoğrafları