Seçime Bir Kala


Pazar, 23 Haziran 2019 00:00
a-A+

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Dr. Fatma Betül Sayan Kaya, seçime saatler kala çalışmalarına devam etti.

Kaya ve ekibi, Çapa Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedavi gören vatandaşlar ve yakınlarına geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. Daha sonra Fındıkzade Cuma Pazarı'na giden Kaya, “Binali Yıldırım kazanacak, İstanbul kazanacak. Her oy kıymetli; hele sonuçta İstanbul'un geleceği varsa. Hemşehrilerimizi hem ziyaret etmeye hem de aramaya, Binali Yıldırım Başkanımıza destek istemeye devam ediyoruz. AK Parti'ye gönül veren tüm dostları, telefon rehberlerindeki kardeşlerimizi aramaya davet ediyorum” çağrısında bulundu.

Başkan Kaya, seçim sürecinin son saatlerinde Pendik'teydi. Kaya, “İBB Başkan Adayımız Sn. Binali Yıldırım ile birlikte, bizi büyük bir sevgiyle karşılayan Pendikli hemşehrilerimizle buluştuk. İstanbul, projeleriyle, samimiyetiyle, tecrübesiyle kendisine yakışır bir başkan için hazır. Binali Yıldırım coşkusu yaşanıyor. İnsanlarımızın heyecan ve sevgisi, 23 Haziran'ın müjdesini veriyor. Binali Yıldırım kazanacak, İstanbul kazanacak” dedi.

Başkan Kaya, teşkilatla birlikte son ziyaretini ise komşularına yaptı. Kaya, “Ev sahiplerimiz İlknur ve Bilgen Hanımlara, bizi muhabbetle karşılayan komşularımıza teşekkür ediyorum” sözleriyle duygularını dile getirdi.