AK Parti Sosyal Politikalar Başkanı Dr. Fatma Betül Sayan Kaya Kahramanmaraş'ta


Cuma, 13 Ekim 2023 00:00
a-A+

AK Parti Sosyal Politikalar Başkanı Dr. Fatma Betül Sayan Kaya, 6 Şubat tarihinde gerçekleşen depremlerin merkez üssü Kahramanmaraş'a giderek ziyaretlerde bulundu.

Engelli STK Temsilcileri ile kahvaltı programında bir araya gelen Sayan, "Birbirimize olan desteğimiz, şefkatimiz ve dayanışmamızla her şeyin üstesinden gelecek, yaralarımızı saracağız." dedi.

Sayan kahvaltı programı sonrası 66. Hükümet Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi, Kahramanmaraş Milletvekileri, AK Parti İl Başkanı Fırat Görgel ve MKYK Üyesi Sümeyye Bozkurt ile birlikte Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör'ü ziyaret etti. 

Kahramanmaraş merkezli gerçekleşen depremden etkilenen vatandaşların daima yanında olduklarını belirten Sayan, "Kahramanmaraş yaralarını sarıyor, iyileşiyor." ifadesini kullandı.

Ziyareti esnasında Büyükşehir Belediyesi Engelsiz Kahramanmaraş Toplantısına katılan Sayan, her alanda engelsiz yaşamı desteklediklerini belirterek, "İnsan çabası ve gayreti ile her türlü engeli aşabilir. Bizler bireyin ve toplumun önündeki engelleri kaldırmakla yükümlüyüz." diye konuştu.

Sosyal Politikalar Başkanı Sayan, Kahramanmaraş Engelsiz Yaşam Merkezi'ni de ziyaret etti. Merkezde görev alan eğitmenlere teşekkür eden Sayan, "AK Parti olarak bütün politikalarımızla engelli kardeşlerimize destek oluyoruz, her alanda onların yanındayız." açıklamasında bulundu. 

Sayan daha sonra AK Parti İl Başkanlığı'nı da ziyaret etti.