AK Parti Sosyal Politikalar Başkanı Dr. Fatma Betül Sayan Kaya Kahramanmaraş Ziyaretlerine Devam Etti


Cumartesi, 14 Ekim 2023 00:00
a-A+

AK Parti Sosyal Politikalar Başkanı Dr. Fatma Betül Sayan Kaya, Kahramanmaraş'ta gerçekleştirdiği ziyaretlerinde devam etti. 

Sayan, İslamoğlu ailesinin evine konuk olarak, deprem felaketinde anne ve babasını kaybeden 11 yaşındaki Ebru ile yakından ilgilendi. Sayan, "Depremde hayatını kaybeden bütün kardeşlerimize rahmet diliyorum." dedi.

Sosyal Politikalar Başkanı Sayan daha sonra depremden etkilenen ve tedavisi için Ankara'ya getirilen Mevlüt Enes ile bir araya geldi. Enes'e daha önce verdiği ziyaret sözünü tuttuğunu belirten Sayan, "Enes kendisi küçük, kalbi çok büyük ve dünya güzeli bir çocuk. Bütün çocuklarımızı Allah esirgesin. Depremin etkilediği yavrularımızın hiçbiri yalnız değil, bütün varlığımızla onların yanındayız." şeklinde konuştu.

Sayan gerçekleştirdiği ziyaretin ardından Kahramanmaraşlı gençlerle bir araya geldi. Gençlerin enerjisinin, duygu ve düşüncelerinin kendisini güçlendirdiğini ifade eden Sayan, "Türkiye Yüzyılı'nda gençlerimizle kol kola yürüyecek, yarınlarımızı inşa edeceğiz." açıklamalarında bulundu.