AK Parti Sosyal Politikalar Başkanı Sayan Aksaray’da


Perşembe, 19 Eylül 2024 00:00
a-A+

AK Parti Sosyal Politikalar Başkanı Dr. Fatma Betül Sayan Kaya, Türkiye Buluşmaları kapsamında Aksaray’da bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

Sayan, yaptığı açıklamada, “Teşkilatımızla, sivil toplum kuruluşlarımız ve esnafımızla Aksaray’ı konuşacağız. Şehrin nabzını tutarak hasret gidereceğiz,” ifadelerini kullandı.

İlk olarak Gaziler Haftası vesilesiyle gazilerle buluşan Sayan, “Bu ülke ve millet için canını feda etmeyi göze alan Gazilerimizin varlığına şükran duyuyoruz. Daima ve her koşulda Gazilerimizin ve ailelerinin yanındayız."dedi. 

Ardından Sayan, Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer ve milletvekilleri ile birlikte Aksaray Çocuk Eğlence Merkezi’nin açılışına katıldı. Sosyal Politikalar Başkanı Sayan, merkezin çocuklar için önemli bir sosyal alan olacağını belirterek, “Aksaray Çocuk Eğlence Merkezi, çocuklarımızın yeteneklerini keşfedeceği, sosyalleşeceği ve akranlarıyla keyifli vakit geçireceği bir yer olacak. Sosyal belediyecilik, bizim işimiz,” şeklinde konuştu.

Ziyaret programı kapsamında Kapalı Çarşı esnafıyla bir araya gelen Sayan,  çarşı esnafın sorunlarını ve taleplerini dinledi. Ardından Aksaray Valiliği'ni ziyaret eden Sayan, Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu ile bir araya geldi. Ziyaretin sonunda, misafirperverliği için Vali Kumbuzoğlu'na teşekkür etti.


Son olarak Türkiye Buluşmaları çerçevesinde Aksaray Belediye Başkanlığı’nı da ziyaret eden Sosyal Politikalar Başkanı Sayan, Aksaray’da yapılması planlanan projeler hakkında Aksaray Belediye Başkanı Enver Dinçer’den bilgi aldı. Ziyaretin sonunda Sayan, misafirperverliği için Dinçer’e teşekkür etti.

Haber Fotoğrafları