AK Parti Sosyal Politikalar Başkanı Sayan: Kadınlarımızın Emeğini ve Üretimini Daima Destekleyeceğiz


Cuma, 13 Eylül 2024 00:00
a-A+

AK Parti Sosyal Politikalar Başkanı Dr. Fatma Betül Sayan Kaya, Türkiye Buluşmaları kapsamında Kocaeli’ni ziyaret etti. Sayan, Kocaeli’nde gün boyu gerçekleştirilen programlar kapsamında AK Parti teşkilatlarıyla, sivil toplum kuruluşlarıyla ve esnaflarla bir araya geldi.

KOİDER 5. Uluslararası Bazaar Türkiye ve Avrupa İş Kadınları İhracat Buluşması’na katılarak girişimci kadınlarla buluşan Sayan, “Kadınlarımızın her alanda emeği ve değeri çoğalttığını, ürettiğini görmek Türkiye’mizin ne kadar güçlendiğini de görmek demektir.” açıklamasında bulundu.

Sayan, çalışanlarının %98’inin kadın olması sebebiyle kadınlara yönelik istihdam sağlanmasında ön plana çıkan Kokoş Aksesuar Genel Merkezi’ne de ziyaret gerçekleştirdi.

Kocaeli Ticaret Odası’nda Kadın İş İnsanları İstişare Toplantısı’na katılan Sosyal Politikalar Başkanı Sayan, “Hayata geçirdiğimiz politikalarımızla ve yenilikçi projelerimizle kadınlarımızın emeğini ve üretimini daima destekleyeceğiz.” ifadelerini kullandı.

İzmit Yürüyüş Yolu’nda esnaf ziyaretleri gerçekleştiren Sayan, şehir esnafıyla sohbet ederek onların şikayet ve önerilerini dinledi.

Kocaeli’nde önceki dönem il ve ilçe başkanları ve önceki dönem belde ve belediye başkanları ile bir buluşma gerçekleştiren Sayan, “AK Parti bütün teşkilatıyla vefâyı, birliği, kardeşliği ve azmi daima önceler, dinamizmini ve ruhunu buradan alır.” dedi.

Sayan, Türkiye Buluşmaları kapsamında Kocaeli’ne gerçekleştirdiği ziyarette, Kocaeli Valisi İlhami Aktaş’la bir araya gelerek, Vali Aktaş’ın vefat eden kardeşi için taziyelerini iletti.

Haber Fotoğrafları