AK Parti Sosyal Politikalar Başkanı Sayan Nevşehir'de


Cumartesi, 7 Eylül 2024 00:00
a-A+

AK Parti Sosyal Politikalar Başkanı Dr. Fatma Betül Sayan Kaya, Nevşehir'de çeşitli ziyaretler gerçekleştirdi.

Sayan, Nevşehir İl Danışma Meclisi Toplantısı'na katılarak teşkilat mensuplarıyla bir araya geldi. Toplantının ardından açıklama yapan Sayan, “Toplantımızı muhteşem bir atmosferde büyük bir ilgi ve coşkuyla gerçekleştirdik. İstişarenin, ortak aklın ve kardeşliğimizin gücüyle yolumuza devam ediyoruz. AK Parti teşkilatlarımızın birlik ve beraberliği daim olsun,” ifadelerini kullandı.

Ardından Nevşehir programı kapsamında, iki engelli kızına hem annelik hem babalık eden İbrahim Amca’yı ziyaret eden Sayan, aileye desteğini ifade etti. “Ailesine kol kanat geren tüm babalarımızı selamlıyorum,” dedi.

Sosyal Politikalar Başkanı Sayan, ayrıca 2016 yılında hain terör örgütü mensupları tarafından şehit edilen Semih Turgut’un ailesine de taziye ziyaretinde bulundu. “Şehidimiz Semih Turgut’u rahmet ve minnetle yâd ediyorum. Mekânı cennet olsun,” diyerek şehit ailesine başsağğı dileklerini iletti.

Son olarak Nevşehir esnafını ziyaret eden Sayan, tüm esnafa hayırlı ve bereketli kazançlar diledi.

Programın sonunda Nevşehir halkına teşekkür eden Sayan, “Nevşehirli kardeşlerime samimiyetleri ve misafirperverlikleri için teşekkür ediyorum,” dedi.


Haber Fotoğrafları