AK Parti Sosyal Politikalar Başkanı Sayan Aksaray’da Ziyaretlerine Devam Etti


Cuma, 20 Eylül 2024 00:00
a-A+

AK Parti Sosyal Politikalar Başkanı Dr. Fatma Betül Sayan Kaya, Türkiye Buluşmaları kapsamında Aksaray'da ziyaretlerine devam etti.

İlk olarak Aksaray Belediyesi'nin eseri olan Nakkaş Mahallesi Kadın Aktivite Merkezi’ni ziyaret eden Sayan, burada kadınlarla bir araya geldi. “Kadınlarımızın hem sosyalleştiği hem ürettiği bu güzide mekânda çok hoşvakit geçirdik,” diyen Sayan, tüm kadınlara selamlarını iletti.

Ardından Aksaray Çocuk Evleri Sitesi’ni ziyaret eden Sayan, burada çocuklarla keyifli vakit geçirdi. “Gül yüzlü çocuklarımızla bir araya geldik, birlikte heyecanlandık, güldük, eğlendik. Çocuklarımız bizim emanetimizdir, yarınlarımızdır, geleceğimizdir,” ifadelerini kullandı.

Ziyaret programı kapsamında, Kuzey Irak’ta şehit düşen Mehmetçiğimiz Yalçın Sevindi’nin anne ve babasını da ziyaret eden Sayan, şehidin ailesine taziyelerini iletti. “Şehit ailelerimiz ve yakınlarının her zaman yanındayız. Tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum,” dedi.

Sayan, Aksaray’da yetim çocuklarla da buluşarak onların gönüllerine dokundu. “Hiçbir duygu bu kadar özel değil. Yetimlerimizi asla unutmayalım, ihmal etmeyelim. Bir yetimi sevindirmek dünyalara bedeldir,” şeklinde konuştu.

Son olarak KADEM Aksaray Şubesi’ni ziyaret eden Sayan, kadınların emek ve değer ürettiği çalışmaları yakından inceledi. “Emek ve değer üreten kadınlarımızla biriz, beraberiz,” diyerek, kadınlarla dayanışmanın önemini vurguladı.

Haber Fotoğrafları