Genel Başkan Yardımcısı Esenyurt'ta


Salı, 19 Mart 2019 00:00
a-A+

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul milletvekili Dr. Fatma Betül Sayan Kaya, İstanbul'un Esenyurt İlçesi'ndeydi.

Seçim çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kaya, pazar gününü Esenyur'ta geçirdi. İlçe Başkanlığında teşkilat mensupları ile buluşarak Esenyurt ziyaretine başlayan Kaya, Atatürk Mahallesi Seçim İrtibat Bürosunda da, ilçe sakinleri ile buluştu. Atatürk Mahallesi'nde, esnafı ziyaret eden Kaya, "İnsanlarımız, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde yürüyeceğimiz aydınlık yarınlara inanıyor. Sevgi ve muhabbetleri için yürekten teşekkür ediyorum" dedi.

Başkan Kaya, Esenyurt'ta Romanlarla bir araya gelerek 31 Mart için destek istedi. Cumhuriyet Spor Salonu'nda da, çeşitli spor ve sanat dallarında eğitim alan çocuklar ve aileleriyle buluştu. Kaya konuşmasında "Çocuklarımız harika bir ortamda yeteneklerini geliştiriyor, sosyalleşiyor. Esenyurt, AK Parti farkını yaşamaya devam edecek" ifadelerine yer verdi.

Samsun, Siirt ve Zonguldaklı seçmenlerle de buluşan Başkan Kaya, "Sözleri, inançları aynı; yine dik duracaklar, bize omuz verecekler" dileğinde bulundu.

Başkan Kaya ve ekibi günün son programında ise Bayrampaşa'daydı. Doğu ve Güneydoğulu STK Temsilcileri, dernek başkanları ve hemşehrilerle buluşan Kaya, "Anadolu'nun gönlü güzel insanlarına, verdikleri samimi destek için teşekkür ediyorum" dedi.

Haber Fotoğrafları