Genel Başkan Yardımcısı Kaya Esenyurt'ta


Pazar, 24 Şubat 2019 00:00
a-A+

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul milletvekili Dr. Fatma Betül Sayan Kaya, İstanbul'un Esenyurt İlçesin'de bir dizi ziyarette bulundu.

Kaya, ziyaretlerine İlçe Seçim Koordinasyon Merkezi ile başladı. Her bir teşkilat mensubunun gönülden çalıştığına dikkat çeken Kaya, "Derdi insanımıza hizmet olan teşkilatımızla buluştuk. Kulak vermediğimiz bir insanımız, çalınmamış bir kapı kalmayacak" dedi.

Kültür Merkezi Kütüphanesi'ne giden Kaya burada ders çalışan ve kitap okuyan gençlere sandviç ikram etti. "Bu güzel mekânı evlatlarımıza kazandıranlara teşekkür ediyorum. Sosyal Belediyecilik budur, AK Parti'nin uzmanlık alanıdır" diyen Kaya'nın bir sonraki adresi, bir çikolata fabrikası oldu. Yönetici ve çalışanlarla 31 Mart Seçimleri'nin önemini konuşan Başkan Kaya, "İnsanlarımız bize güveniyor, yapılan büyük işlerin farkında. Onların desteğiyle Esenyurt'ta yola ve hizmete devam inşallah" şeklinde konuştu.

Başkan Kaya daha sonra Esenyurt Belediye Başkan Adayı Azmi Ekici ve teşkilat mensuplarıyla birlikte Cumhuriyet Caddesi'nde esnaf ziyaretinde bulundu. "Esenyurt, ilçelerimizin kilit taşı olan esnafımızla birlikte gelişmeye, büyümeye devam edecek inşallah" dedi. Ayrıca ekip olarak ilçe sakinleri ile bir araya gelerek onların taleplerini ve isteklerini dinledi ve ekled: "AK Parti olarak milletimizle yürümeye, sadece milletimizi dinlemeye devam edeceğiz."

Başkan Kaya, Esenkent Kültür Merkezi'nde de, el sanatları ve hobi atölyesini gezdi. Kaya, "Özellikle kadınlarımızın seminer, sergi ve kurslarla kendilerini geliştirdiği, sosyalleştiği mekân, AK Parti'nin Sosyal Belediyecilik anlayışının güzel bir yansıması" sözleriyle beğenisini dile getirdi.

Kaya, seçim heyecanını en etkili hisseden Sandık Yönetim Kurulu Üyeleri ile de bir araya geldi. Nene Hatun Kültür Merkezi'ndeki eğitime katılan Kaya, "Milletimizin iradesinin en doğru ve sağlıklı şekilde ortaya çıkması için emek verecek teşkilat mensuplarımıza başarılar diliyorum" açıklamalarında bulundu.

Başkan Kaya ev ziyaretlerinde bulunmayı da ihmal etmedi. Önce geçtiğimiz ay eşini kaybeden Nevzat Aksu'yu ziyaret eden Kaya Esenyurt ziyaretini, teşkilat mensuplarından Melahat-Mirkan Kaya çiftinin yeni doğan bebeklerini görmeye giderek noktaladı.


Haber Fotoğrafları