Genel Başkan Yardımcısı Kaya Seçim Turlarına Devam Ediyor


Cuma, 22 Mart 2019 00:00
a-A+

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Dr. Fatma Betül Sayan Kaya, seçim çalışmaları kapsamında İstanbul’un ilçelerindeki ziyaretlerini sürdürdü.

Genel Başkan Yardımcısı Kaya’nın ziyaretleri Ataşehir'de başladı. Kadın kolları ile bir araya gelen Kaya, tüm Ataşehirliler’in hayatını güzelleştirmek için çalıştıklarını ifade etti.

Kaya ve ekibi buradan sonra Üsküdar’a geçti. Büyüklerimizin kıymetini bilmek “Sosyal Belediyecilik” anlayışımızın önemli bir parçası diyen Kaya burada ilk olarak, İkinci Bahar Kahvesi'ne gitti ve kahvenin müdavimleri ile sohbet etti. Üsküdar Belediye Başkan Adayı Hilmi Türkmen’den de kahveye ferah bir bahçe yapılması sözünü aldı.

Başkan Kaya ve ekibi daha sonra Gaziosmanpaşa İlçesi’ne gitti ve ilk olarak Karayolları Mahallesi'ndeki esnaf ve vatandaşlarla buluştu. “Birlik ve kardeşlik içinde, Gaziosmanpaşa için, İstanbul için çalışmaya devam edeceğiz. Aracı yok, mesafe yok, engel yok. İnsanlarımız, derdi hizmet olanı, milletine sevdalı olanı, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı yalnız bırakmayacak” dedi.

Karayolları Mahallesi Seçim İrtibat Bürosu teşkilat mensuplarından ilçede yürütülen seçim çalışmaları hakkında da bilgi alan Kaya, “Karayolları Mahallesi, hizmetle, eserlerle tanışmaya Gönül Belediyeciliği'nin güzelliklerini yaşamaya devam edecek” mesajı verdi.

Başkan Kaya Gaziosmanpaşa ziyaretini Karayolları Sağlık ve Spor Merkezi'nin açılışı ile noktaladı.

Haber Fotoğrafları