Genel Başkan Yardımcısı Kaya Seçim Turu’nda


Çarşamba, 12 Haziran 2019 00:00
a-A+

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Dr. Fatma Betül Sayan Kaya, Bayrampaşa'da vatandaşla buluştu.

23 Haziran seçimlerine az bir süre kala seçim çalışmalarına hız veren Genel Başkan Yardımcısı Kaya, öncelikle bir bijuteri dükkânını ziyaret etti. 17 yıldır olduğu gibi çalışmalara hız kesmeden devam edeceklerini dile getiren Kaya, “İstanbul'a çok yakışan bir adayımız var. Çalışacağız, anlatacağız ve her şey daha güzel olacak” dedi.

Kaya daha sonra Muratpaşa Mahallesi'nde, Ayşe Kale ve komşularıyla buluştu. “Kadınlar, hem kendileri hem de İstanbul için doğru kararı verecek ve Binali Yıldırım Başkanımıza güç katacaklar” diyen Kaya, 15 Temmuz’da şehit olan 20 yaşındaki Ümit Yolcu'nun ailesini de ziyaret etti.

Buluşmalarda bir gelenek haline gelen doğum günü sürprizi 23 yaşına giren Semih’e de yapıldı. Ekip buradan da Altınkılıç Gıda çalışanlarının yanına gitti. Samimi karşılamaları ve Binali Yıldırım’a verdikleri destekten ötürü teşekkürlerini ileten Kaya,  daha sonra Yıldırım Mahallesi'nde, esnaf ve vatandaşla sohbet etti. Başkan Kaya, “İstanbul çok kıymetli ve güzel bir şehir, yönetmek herkesin harcı değil. Hamdolsun insanlarımız da bunun farkında” değerlendirmesinde bulundu.

Kaya Bayrampaşa programını Münevver Kırca ve Ali Bozaslan çiftinin düğün merasimine katılarak noktaladı.

Haber Fotoğrafları