Genel Başkan Yardımcısı Kaya Zeytinburnu’nda


Cuma, 1 Mart 2019 00:00
a-A+

Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul milletvekili Dr. Fatma Betül Sayan Kaya, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Binali Yıldırım'la Zeytinburnu’ndaydı. 

Kaya ve Yıldırım’ın ilk durağı Eski Başbakan Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın kabri oldu. Daha sonra ilçe ziyaretlerine geçildi.

Zeytinburnu İlçesi’nde çalışmaları yerinde takip eden Kaya, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Binali Yıldırım'la birlikte, ilk olarak Merkezefendi Millet Kıraathanesi'ni ziyaret etti. Kaya ve Yıldırım 7/24 açık mekânda, ders çalışan ve kitap okuyan gençlerle sohbet etti.

Kaya ve Yıldırım daha sonra Merkezefendi Seçkin Çocuklar Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezine gitti. Başkan Kaya, “Özel ve iyi yürekli yavrularımızla olmak, hep olduğu gibi yine çok güzeldi” dedi.

Ekip ilçedeki dava arkadaşlarıyla da bir araya geldi.  Kaya, Başkan Adayı Ömer Arısoy’un kazanması için çalışan herkese teşekkür etti. Bu kapsamda MHP Zeytinburnu İlçe Teşkilatına da Cumhur İttifakı adaylarına verdikleri güçlü destekten ötürü teşekkürlerini iletti.

Kaya ve Yıldırım’ın son durağı İstasyon Meydanı oldu. Burada ilçe halkıyla buluşan Kaya ve beraberindekiler “Gönüller bir, hedef 31 Mart. Durmak yok” mesajını yineledi.

Haber Fotoğrafları