“Gönüller Kazanmak İçin Yola Devam”


Cuma, 1 Mart 2019 00:00
a-A+

Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul milletvekili Dr. Fatma Betül Sayan Kaya, yerel seçim çalışmaları kapsamında Üsküdar’daydı.

Kaya Üsküdar ziyaretine Kirazlıtepe Seçim İrtibat Bürosu ile başladı. Burada teşkilat mensupları ile buluşan Kaya, “Yeni hedeflere ilk günkü aşkla yol almaya devam edeceğiz dedi.

15 Temmuz gecesi Çengelköy'de şehit olan Burak Cantürk’ün ailesini ziyaret eden Kaya, şehit ailelerini yalnız bırakmayacakları mesajını yineledi ve ekledi: “15Temmuz 'un unutmadık, unutturmayacağız.”

AK Parti Üsküdar İlçe Başkanlığı’nın “Gönül Belediyeciliğine” yakışır bir şekilde çalışmalarını yürüttüğünü ifade eden Kaya, “Şehirlerini yürekten sahiplenen teşkilat mensuplarımız var. Çağrı merkezimizde seçmen araması da yapıldı; durmak yok, gönüller kazanmak için yola devam” dedi.

Başkan Kaya daha sonra Üsküdar Belediyesi Engelsiz Yaşam Merkezi'ni ziyaret etti. Kaya, “Terapi üniteleri, havuzlar, atölye ve etkinlik alanlarıyla, gerçek bir Sosyal Belediyecilik eseri. Engellilerimizin günü birlik konakladığı odalar, ailelerin nefes almasını alıyor” şeklinde konuştu.

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Başkan Kaya’nın katılımlarıyla ilçe için planladıkları çalışmaları da açıkladı. Kaya, “Gönül Belediyeciliği anlayışımıza yakışan bu projeler, Üsküdar'a, İstanbul'a yeni bir nefes olacak inşallah” ifadelerini kullandı.

 

Haber Fotoğrafları