“Her Gönüle Dokunmak İçin Çalışıyoruz”


Pazartesi, 4 Mart 2019 00:00
a-A+

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul milletvekili Dr. Fatma Betül Sayan Kaya seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. 

31 Mart yerel seçim çalışmalarını titizlikle takip eden AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Kaya, geçtiğimiz günlerde ziyarete gittiği Sancaktepe İlçesi’ndeydi. Burada kadın milletvekilleri ve İl Kadın Kolları Başkanı Rabia İlhan ile buluşan Kaya, Sancaktepe Belediye Başkan Adayı Şeyma Döğücü ile ziyaretlerde bulundu. İlk olarak ilçe başkanlığında seçim çalışmalarını değerlendiren Kaya ve beraberindekiler daha sonra ilçe sakinlerinden Fatma Aygün’e ve Esra Köysüren sürpriz bir ziyarette bulundu. Kaya, “Her eve ulaşmak, her gönüle dokunmak, insanlarımızın ihtiyaçlarına cevap vermek için çalışmaya devam ediyoruz. Hoşsohbet ve bir dünya güzeli bulduk, yürekten teşekkürler” sözleriyle duygularını dile getirdi. 

“Sancaktepe'de çaldığımız her kapı yeni güzelliklere vesile oluyor”, diyen Kaya, “Gülcan Hanım ve Haydar Bey'e misafir olduk, sevgili Enes ve Fatma ile de tanıştık. İlgi ve nezaketleri için teşekkür ediyorum” dedi ve misafir olduğu evlerde başkan adayı Döğücü için destek istedi. 

MHP Sancaktepe İlçe Teşkilatına ve İstanbul Milletvekili Mehmet Bülent Karataş’a da teşekkür eden Kaya, “Cumhur İttifakı ile Sancaktepe kazanacak inşallah” mesajını verdi. 

Başkan Kaya daha sonra Sancaktepe'deki gençlerle bir araya geldi. Kaya, “Programımızın en güzel kısımlarından birinde, sevgili gençlerle buluştuk. Hayalleri var; hem kendileri hem ülkeleri için. Biz de bütün gücümüzle bu hayallerin gerçekleşmesi için çalışmaya devam edeceğiz” sözleriyle gençliğe verdikleri önemi dile getirdi. 

Başkan Kaya ve Sancaktepe Gençlik Kolları Elif Güler'e bir sürpriz yaptı ve doğum gününü kutladı. 

Başkan Kaya Gençlerle

Başkan Kaya aynı gün, Fatihin Nesli Gençlik ve Eğitim Derneği ile AK Parti Maltepe Gençlik Kollarının düzenlediği Gençlik Şölenine de katıldı. “Gençlerin coşkusu, inşallah Maltepe'yi hak ettiği belediyecilik anlayışına kavuşturacak” diyen Kaya, daha sonra da Kartal Belediye Başkan Adayı Ebubekir Taşyürek’in proje ve Aday Tanıtım toplantısına katıldı. 

Haber Fotoğrafları