“Kadınlarımızın Hürmet Gördüğü Şehirler İnşa Ediyoruz”


Cuma, 22 Mart 2019 00:00
a-A+

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Dr. Fatma Betül Sayan Kaya, seçim çalışmaları kapsamında İstanbul’un ilçelerindeki ziyaretlerini sürdürdü.

Kaya ilk olarak Bahçelievler'de, Vanlı vatandaşlarla buluştu. Başkan Kaya’ya Bahçelievler Belediye Başkan Adayı Hakan Bahadır da eşlik etti.

Kaya ve ekibi daha sonra "Kadınlar Şehri Konuşuyor" programında, Küçükçekmeceli kadınlarla buluştu. Başkan Kaya, “Kadınlarımızın daha rahat, daha huzurlu yaşadığı, hürmet ve saygı gördüğü şehirler inşa etmek için çalışıyoruz” dedi.

Esenyurtlu kadınlarla da bir araya gelen Kaya, 31 Mart'ı, AK Parti'nin, Gönül Belediyeciliği anlayışının kadınlara kazandırdıklarını konuştu ve ekledi: “İnşallah yeni dönemde de çok daha güzel, hayatlarına dokunacak işlere imza atacağız.”

Esenyurt Belediyesi Kıraç Termal ve Kür Tedavi Merkezi'ni de ziyaret eden Kaya, fizyoterapist ve uzmanlar gözetiminde, şifalı sularla yapılan tedaviler hakkında bilgi aldı.

Başkan Kaya’nın bir sonraki adresi Esenyurt Belediyesi Sürekli Eğitim Merkezi oldu. Burada sınava hazırlanan gençlerle sohbet eden Kaya, “Belediyelerimiz gençlerimizin her türlü ihtiyacını karşılamaya, hem onların hem ülkemizin geleceğini inşa etmeye devam ediyor. Esenyurt'ta başlatılan dijital kampanyamızın güzel bir uygulamasına şahit olduk” şeklinde konuştu.

Ev ziyaretlerini de ihmal etmeyerek Akşemsettin Mahallesi'ndeki Emine Arıca’nın evine misafir olan Kaya, daha sonra bir çorap fabrikasını ziyaret etti. İlgileri için teşekkür eden Kaya, KADEM Esenyurt Yükseköğretim Kız Öğrenci Yurdu'na gitti, gençlerle üniversite, hayat, siyaset ve 31 Mart konuları üzerine konuştu.

Kaya Esenyurt ziyaretini babaannesi vefat eden Esenyurt Gençlik Kolları Başkanı Resul Ekiz’i ziyaret ederek noktaladı.

Haber Fotoğrafları